Du er her: 

Skumringsstund

Hvert år i januar afholdes "Skumringsstund - midt i mellem". To onsdage kl. 17.00-17.30 kan du tage plads i foyeren i sognehuset og i bogstaveligste fortand opleve skumringen - den korte tid midt i mellem lys og mørke. Flyglet spiller,  billedkunst, digtekunst og musik går op i en højere enhed.  Levende lys og fakler sætter stemningen.

Efterklang

"Efterklang" er en kort fyraftens-stund, som afholdes 6 gange årligt på onsdage kl. 17.00. Musik, ord og refleksion samlet om et enkelt tema. Varighed ca. 30 min. Følg med i kalenderen

Aftenfred

På udvalgte onsdage har du mulighed for at lytte til musik i tidsrummet kl. 17-17.30. Organisterne spiller musikstykker eller improvisation over forskellige kendte melodier på orgel og flygel. Følg med i kalenderen.


De ni læsninger

3. søndag i advent synges julen ind med kormusik, læsninger og salmer efter den engelske tradition med "Evensongs". Midt i den måske travle juletid er der mulighed for et musikalsk stoppested med ro til eftertanke.

Musikgudstjenester

Omkring Alle Helgen, til Advent og i Fastetiden er der musik-gudstjenester, som er tilrettelagt af kirkens organist sammen med en af præsterne. De har form som en gudstjeneste til eftertænksomhed med en vekslen mellem musik, læsninger og fællessamler.

Årstidskoncerter

Hvert år arrangerer Alderslyst Kirke en Forårskoncert i april/maj samt en Løvfaldskoncert i oktober måned. Følg med i kalenderen. Koncerterne er med til at markere at årstiderne skifter.


Hatten rundt - Sangcafé

Den første tirsdag i måneden kl. 14.00-15.30 luftes højskole-sangbøgerne i sognehuset. Forskellige små indslag efterfulgt af en kaffepause, og hatten går rundt med sangønsker fra deltagerne. Læs mere

Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud til de helt små babyer fra 2-12 mdr. Sammen med mor eller far, er her rammen om en ugentlig time med fokus på nærhed og ro. Læs mere

Salmesang dagplejen

Salmesang for dagplejen er en fast aktivitet ved Alderslyst Kirke. Alle sognets dagplejebørn kommer i deres velkendte legestuegrupper til kirken i forløb af 7-8 ugers varighed hvert år. Læs mere


Julekoncert

Julekoncerten er absolut årets største koncert. I 2019 havde vi besøg af Marie Carmen Koppel til en fantastisk julekoncert, hvorfra overskuddet fra billetsalget, som altid, gik til julehjælp i Alderslyst.