Søndagens prædiken

Sognets præster skiftes til at dele deres prædikener her på siden.

Sidste søndag efter Helligtrekongers prædiken skrevet af Marianne H. Andreassen, klik her

1. søndag efter Helligtrekonger deler Kamilla Bundgaard sin prædiken, klik her

Kort videoprædiken af Poul Geil til 2. søndage efter helligtrekonger

Andagt

Marianne H. Andreassen deler her en lille andagt med os om fodsporerne i sneen. Klik her

Brug for en præst

Præster har altid mulighed for at tage ud og holde hjemmealtergang. Da vi lige nu holder gudstjeneste uden nadver, er der måske ekstra behov for det. Præsterne kan komme ud i hjemmet og fejre nadver eller vi kan efter aftale fejre nadver i kirkerummet. Kontakt én af præsterne eller kirkekontoret.

Aftenfred

Aftenfred er 30min i kirkens rum, hvor der spilles på kirkens flygel.
Organist Stephan Mohr har de sidste par gange optaget det til os.

Spaghetti to go

De sidste måneder har vi valgt at lade spaghettigudstjenesterne bliver gudstjenester to go. Det betyder salmer og fortælling er optaget. Dertil kommer, at der på kontoret kunne hentes poser med: aktivitet, skrevet fortælling og mad. Hold øje med facebook og kalenderen. Det kommer også i foråret 2021. Nedenfor er en fortælling om fåret, der blev væk.