Du er her:

Links til lokale organisationer

Kirke-Skole-Kultursamarbejdet i Silkeborg Kommune

Læs om kirke-skole-kultursamarbejdet i silkeborg kommune. En organisation, der har til formål at fremme vekselvirkningen mellem kristendom og kultur i området samt at bidrage med materialer og projekter til undervisning

FDF i Silkeborg 1

FDF i Silkeborg 2

KFUM spejderne i Silkeborg

KFUM & KFUK i Silkeborg

Diverse links

Den Danske Salmebog online

Her finder du forslag til salmevalg, salmernes historie osv. Endvidere kan du lytte til salmernes melodier.

Den Danske Folkekirke

Den Danske Folkekirkes officielle hjemmeside, hvor du bl.a. finder nyheder fra den kirkelige verden, en stor kirke-relateret link-samling samt en masse fakta om Folkekirken.

Snapperklubben

Hele Danmarks dåbsklub. Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre. Her får du ideer til at fejre den årlige dåbsdag og inspiration til, hvordan du bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og hente-bringe-cirkus. Det er gratis at være medlem af klubben.

Barnetro.dk

Børn - og voksne - der bruger den nye hjemmeside barnetro.dk vil møde et landskab, hvor kirken er det centrale samlingspunkt.

I kirken møder vi præsten, der beder børnene om hjælp til at invitere folk til kirke.

Bibelen på internettet

Online-udgave af bibelen. Her kan du søge ved hjælp af enkelte ord, lave opslag i bibelen samt læse om bibelens historie.