Konfirmationsdatoer 2018

Kornmod Realskoles A og B klasse konfirmeres den 27. april 2018

Sølystskolens A og B klasse konfirmeres den 29. april 2018

Tilmeld her

Hvilke skoler indbydes af Alderslyst kirke?

Alderslyst Kirke sender indbydelser til 6. klasses elever, der går på Sølystskolen samt 6.a og 6.b på Kornmod Realskole.

Hvis jeg ikke går på ovennævnte skoler, men gerne vil konfirmeres i Alderslyst Kirke?

Forældre med bopæl i Alderslyst, som har børn, der går på andre skoler eller i andre klasser end ovennævnte, skal selv henvende sig på kirkekontoret for at få deres barn tilmeldt konfirmandundervisning i Alderslyst sogn.

Af indbydelsen fremgår følgende

• Hvilken præst der underviser
  • Konfirmationsdato

Tvivl om konfirmation

• Er du i tvivl, om du skal holde konfirmation eller ej, er du velkommen til at kontakte en af vores præster for at høre nærmere.
  • Du kan melde dig til og være med til konfirmandundervisningen uden at have besluttet dig for, om du vil konfirmeres. Undervisningen kan måske afklare det spørgsmål.