Konfirmationsdatoer 2020

Sølystskolens A, B og C klasse konfirmeres den 10. maj 2020

Sølystskolens Talentteam konfirmeres den 3. maj 2020

Kornmod Realskoles A og B klasse konfirmeres den 8. maj 2020

Hvilke skoler indbydes af Alderslyst kirke?

Alderslyst Kirke inviterer via skolens forældreintra/Aula 6. klasses elever, der går på Sølystskolen samt 6.a og 6.b på Kornmod Realskole.

Konfirmationer 2021

Sølystskolens X og Y klasse konfirmeres den 18. april 2021

Sølystskolens Talentteam konfirmeres den 25. april 2021

Kornmod Realskoles A og B klasse konfirmeres den 30. april 2021

Sølystskolens A og B klasse konfirmeres den 2. maj 2021

Hvis jeg ikke går på ovennævnte skoler, men gerne vil konfirmeres i Alderslyst Kirke?

Forældre med bopæl i Alderslyst, som har børn, der går på andre skoler eller i andre klasser end ovennævnte, skal selv henvende sig på kirkekontoret for at få deres barn tilmeldt konfirmation i Alderslyst sogn.

Tvivl om konfirmation

Er du i tvivl, om du skal holde konfirmation eller ej, er du velkommen til at kontakte en af vores præster for at høre nærmere.
Du kan melde dig til og være med til konfirmandundervisningen uden at have besluttet dig for, om du vil konfirmeres. Undervisningen kan måske afklare det spørgsmål.