Konfirmationsdatoer 2020

Sølystskolens A, B og C klasse konfirmeres den 10. maj 2020

Sølystskolens Talentteam konfirmeres den 3. maj 2020

Kornmod Realskoles A og B klasse konfirmeres den 8. maj 2020

Hvilke skoler indbydes af Alderslyst kirke?

Alderslyst Kirke sender indbydelser til 6. klasses elever, der går på Sølystskolen samt 6.a og 6.b på Kornmod Realskole.

Konfirmationer 2019

Sølystskolens Talentteam konfirmeres den 5. maj 2019

Kornmod Realskoles A og B klasse konfirmeres den 17. maj 2019

Sølystskolens A og B klasse konfirmeres den 19. maj 2019

Sølystskolens X og Y klasse konfirmeres den 26. maj 2019

Hvis jeg ikke går på ovennævnte skoler, men gerne vil konfirmeres i Alderslyst Kirke?

Forældre med bopæl i Alderslyst, som har børn, der går på andre skoler eller i andre klasser end ovennævnte, skal selv henvende sig på kirkekontoret for at få deres barn tilmeldt konfirmandundervisning i Alderslyst sogn.

Tvivl om konfirmation

• Er du i tvivl, om du skal holde konfirmation eller ej, er du velkommen til at kontakte en af vores præster for at høre nærmere.
  • Du kan melde dig til og være med til konfirmandundervisningen uden at have besluttet dig for, om du vil konfirmeres. Undervisningen kan måske afklare det spørgsmål.

Af indbydelsen fremgår følgende

• Hvilken præst der underviser