Du er her: 
torsdag01okt2020

Foredrag om venskab og ensomhed

torsdag01okt2020 kl. 19:00 - 21:00

Hvad er et godt venskab egentlig, hvorfor bør vi snakke om analoge venskaber og hvordan håndterer vi ensomhed i vores og andres liv?

Inddragende, sjovt og varmt foredrag.

Frederik Svinth holder et overraskende sjovt og ukompliceret foredrag, emnerne taget i betragtning. Det rummer tanker om det gode venskab og forståelse for den ensomhed vi alle kan opleve i vores liv.

Vi skal passe på vores nære venskaber, da de er noget det af mest værdiskabende for os mennesker. Gode kvalitets-relationer imellem mennesker er altafgørende, når man ønsker at komme ensomhed og isolation til livs, følelser alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt deres liv.

Særligt i en verden, hvor begrebet venner er blevet hijacked af facebook og andre sociale medier.

Alle møder ensomheden igennem tilværelsen – Men er det den forbigående ensomhed, Gæsten, eller den mere vedvarende, Indflytteren?

Foredraget tager et kig på ensomheds mange ansigter, så vi kan blive bedre til at forstå den og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, når den fortjener sparket.

De gode venskaber kommer ikke bare af sig selv, og for nogle er det sværere end for andre. Som teenager er det godt at få flere ord for netop det gode venskab, og for forældre er det godt med inspiration til at være et godt forbillede, i forhold til egne venskaber.

 

Grundet situationen omkring Covid-19 afholdes foredraget i kirken. Foredraget vil være uden servering – og helt gratis. Vi håber på plads til alle.