Kirkekor

Alderslyst kirke har et fast lønnet søndagskor, som medvirker ved alle gudstjenesterne. Koret ledes af kirkens organister og interesserede kan henvende sig til organist Svend Erik Nielsen.


Ungdomskor 10-16 år

Alderslyst Kirkes ungdomskor ledes af Stine Søndergaard og Kirstine With Christiansen og er for børn/unge fra 10-16 år. Der er 12 lønnede pladser i aldersgruppen. Koret synger sammen med søndagskoret til gudstjeneste ca. 1 gang om måneden samt til spaghettigudstjenester. 

Ungdomskoret øver hver onsdag kl. 15.00-16.00. Mulighed for drop-in fra 14.30, hvor der er lidt brød/frugt o.l. 

Du får gode musikalske oplevelser i fællesskabets rammer og sammen med ældre, dygtige sangere, som gerne lærer fra sig. Overvejer du at blive sanger i kirken? Kontakt Stine Storm Søndergaard på stine@alderslystkirke.dk / 4117 4767 for sangprøve. Det er en forudsætning, at du kan synge rent, møder stabilt op og har lyst til at lære. 

Korsang styrker den musikalske udviking og danner et livslangt musikalsk fundament med mange anvendelsesmuligheder. At være korsanger går godt i spænd med instrumental - eller sangundervisning på fx. Den Kreative Skole.