Kirkekor

Alderslyst kirke har et fast lønnet kor, som medvirker ved alle gudstjenesterne. Koret ledes af kirkens organist og interesserede kan henvende sig til organist Svend Erik Nielsen.

Børnekor

Alderslyst Kirkes børnekor ledes af Stine Søndergaard og er for børn fra 3. klasse og opefter.

Børnekoret øver hver onsdag kl. 14.30-16.00. Vi starter med at få lidt brød/frugt o.l.

En oplagt mulighed for at bruge sangen noget mere og få dybere indsigt i korsang, stemmetræning og rytmisk træning. Børnekoret synger af og til i kirken og til andre arrangementer - nogle gange sammen med kirkens lønnede kor, som består af dygtige korsangere i gymnasiealderen.

Det er gratis at deltage i koret og man er velkommen til at være med nogle gange, inden man beslutter sig. Tilmelding til stine@alderslystkirke.dk eller tlf. 41 17 47 67.